Despre noi

"Pentru mine, fiecare loc din lume are o amprenta proprie, un iz unic si o voce care imi ramane in suflet. Curiozitatea si placerea de a descoperi locuri noi o am din adolescenta, iar calatoriile au fost mereu motiv de bucurie si exaltare. In timp, aceasta pasiune s-a transformat intr-un stil de viata si ulterior intr-o companie.

In turism lucrez de mai bine de 15 ani, iar de la primul client si pana acum am dezvoltat propriul stil de business. Astfel, calatoriile propuse de Kiwi Travel sunt realizate pana la cele mai mici detalii de o echipa motivata si cu experienta. De la promptitudinea cu care raspundem dorintelor clientului pana la oferirea celor mai bune solutii, investim pasiune, atentie si profesionalism in tot ceea ce facem. Pentru noi, orice recomandare implica responsabilitate si consiliere personalizata avand ca factori cheie personalitatea, preferintele si asteptarile clientului.

Mai mult decat o agentie de turism, Kiwi Travel este partenerul pe care clientii se pot baza si de la care pleaca intotdeauna cu zambetul pe buze."

Rodica Baragan – Director General Kiwi Travel
Brevet de turism
Licenta de turism
Brevet de turism
Brevet de turism
Certificat de inregistrare

Partenerii nostri